Egészséges étrend+edzésterv

Egészséges étrend+edzésterv

Mit tartalmaz?

  • Étrendterv – személyre szabott egészséges és kiegyensúlyozott étrend.
  • Edzésterv – Progresszív fejlődést biztosító súlyzós edzésterv, a jobb testkompozíció, nagyobb erő és izomtömeg eléréséért. 
  • Táblázat – Mikor, miből, mennyit kell fogyasztani. Rengeteg különböző választható étel minden kategóriában.
  • Útmutatás a megfelelő kalória, makrotápanyag és mikrotápanyag bevitel kialakításához.
  • Praktikus tippek az étkezések mennyiségének megállapításához.
  • Mit tegyünk ha letértünk az étrendről. 
  • Emailen keresztüli kommunikáció.

2a14beb1aee2d71c6fecb12f25c690f7_L.jpg

Az étrend egy könnyen átlátható útmutatót ad, a saját egészséges étrended kialakításához. Egyszerűen követhető javaslatokat tartalmaz, az étkezések számát, mennyiségét, illetve ételek típusát tekintve. Az étrend biztosítani fogja a szükséges tápanyagokat az egészséges élethez. Az étrend továbbá segíteni fog abban, hogy elérj egy egészséges testsúlyt, ha szükséges csökkentsd a testzsírszázalékod, fenntartható fogyással. A célja, hogy hosszútávon mind az egészséged, mind a megjelenésed javuljon!

letöltés.jpg

Az edzésterv személyre szabott, azoknak is ajánlott akik még sosem edzettek konditeremben, bár ebben az esetben érdemes egy normális személyi edző segítségét igénybe venni a gyakorlatok helyes kivitelezésének megtanításához. Az edzésterv az adott személy igényei szerint lesz kialakítva, heti 3-6 szori edzéssel. 

Mind az étrend, mind az edzésterv evidence based alapú, ami azt jelenti, hogy a tanácsok tudományosan megalapozott információk alapján készülnek. Egyik terv sem tartalmaz fölösleges elemeket, vagy kizárólag a személyes tapasztalatra alapuló javaslatokat.

A kombinált étrend+edzésterv Ára: 7500 Ft
Ha szeretnéd megrendelni, vagy bármi kérdésed van írj egy emailt az: egeszsegmuveszete@gmail.com címre és küldöm a kérdőívet.
Mielőtt megrendelnéd kérlek olvasd el a Felhasználási feltételeket és Adatkezelési Nyilatkozatot.