Felhasználási feltételek, Adatkezelési nyilatkozat

Felhasználási feltételek, Adatvédelmi tájékoztató

Az Egészség Művészete honlapon (www.azegeszsegmuveszete.net):

  • Az információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nem szolgálnak arra, hogy diagnosztizáljanak, megelőzzenek, kezeljenek vagy gyógyítsanak bármilyen betegséget vagy állapotot – nem szolgálnak arra, hogy kiváltsák az orvosi javaslatokat. Minden esetben forduljon kezelőorvosához egészségügyi kérdésekkel kapcsolatban.

Adatvédelmi irányelvek

A személyes adatok tárolására az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679 Rendelete (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről, (általános adatvédelmi rendelet) szolgál alapul. Ez érvényes az http://www.azegeszsegmuveszete.net-re.

Statisztikák

Az Egészség Művészete a wordpress.com által beépített kalkulátort használ a felhasználók számát és az oldal látogatottságát illetően. Ez elősegíti, hogy Az Egészség Művészete a jövőben olyan bejegyzéseket és szolgáltatásokat hozzon létre amik iránt nagy az érdeklődés. Ez semmilyen személyes információt nem nyújt Az Egészség Művészete számára. 

Facebook

Az Egészség Művészete Facebook oldalára a Facebook adatkezelési irányelvei érvényesek.